esp | cat  
InCom-UAB
Centre amb projecció interdepartamental i interuniversitària
per a la recerca, la difusió i la formació
en l’àmbit de la comunicació
 
   
  Actualitat InCom-UAB  
   
  < Tornar  
  Les darreres novetats sobre els projectes de l'InCom-UAB  
Primer Anterior
 
Jornada sobre polítiques de comunicació i crisi econòmica: perilla el sistema comunicatiu català?
El proper dijous 17 de maig, el Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura de la UAB i l'Observatori de Polítiques de Comunicació InCom-UAB organitzen, amb el suport de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, la "Jornada sobre polítiques de comunicació i crisi econòmica: perilla el sistema comunicatiu català?".
 
 
Jornades Internacionals sobre la controvèrsia científica i social en els mèdia
Les jornades tindran lloc els dies 10 i 11 de maig de 2012 a la Sala Nicolau d'Olwer de l'Institut d'Estudis Catalans (Barcelona).
 
 
Baròmetre de la Comunicació i la Cultura a Catalunya
L'Informe 2011 del Baròmetre de la comunicació i la cultura, i la primera onada del 2012 es presenten a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, el 30 de març.
 
 
El Portal de la Comunicació InCom-UAB compleix 11 anys
El Portal de la Comunicació de l’Institut de la Comunicació de la UAB (InCom-UAB), inaugurat el març de 2001, ofereix informació i documentació especialitzada en els diferents aspectes de la comunicació orientada als investigadors, estudiants i professionals del sector, prioritàriament d'Amèrica Llatina, Espanya i Catalunya.
 
 
Visita del professor Víctor Marí Sáez
En col·laboració amb el Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, l'InCom-UAB va organitzar el passat 6 de març el taller "Comunicar per transformar, transformar per comunicar. TIC des d'una perspectiva de canvi social "a càrrec de Víctor Manuel Marí, professor de la Universitat de Cadis, expert en comunicació educativa).
 
 
 
Universitat Autònoma de Barcelona
  Informe de la comunicació a Catalunya
  Portal de la Comunicació InCom-UAB
 
  Institut de la Comunicació (InCom-UAB)
Telèfon: +34 93 581 29 07
incom.uab.cat | incom@uab.cat