esp | cat  
InCom-UAB
Centre amb projecció interdepartamental i interuniversitària
per a la recerca, la difusió i la formació
en l’àmbit de la comunicació
 
   
  Formació
Cursos d'especialització
 
   
  < Tornar  
 
Presentació
Seguretat i privacitat per a periodistes, comunicadors i ciutadans
Producció multimèdia i desenvolupament de projectes amb programari lliure
 
“Seguretat i privacitat per a periodistes, comunicadors i ciutadans” està programat entre el 8 de febrer i el 15 de març de 2018. “Producció multimèdia i desenvolupament de projectes amb software lliure” s’impartirà entre el 6 de febrer i el 10 de març de 2018. Ambdós cursos es realitzaran a l’Hangar (Emilia Coranty, 16-0818 Barcelona).

“Seguretat i privacitat per a periodistes, comunicadors i ciutadans” s’organitza a partir de presentacions teòriques i exercicis pràctics, dirigits a fomentar un ús conscient d’internet, xarxes socials i serveis web, al mateix temps que es promou la conscienciació entorn dels problemes socials i els riscos que implica l’ús de tecnologies socials. El curs està dirigit a qualsevol persona que tingui inquietud per desenvolupar pràctiques comunicatives segures i en relació a l’accés a la informació. Particularment, per a periodistes i professionals de la informació que vulguin desenvolupar habilitats per protegir les seves fonts i també per dotar-les de coneixements per treballar de manera anònima.

L’objectiu de “Producció multimèdia i desenvolupament de projectes amb software lliure” és facilitar l’adquisició d’habilitats per a la producció multimèdia (vídeo, àudio i fotografia digital) des de la filosofia del software lliure. El plantejament és eminentment pràctic. El curs es divideix en 6 sessions en les quals es replicarà cada una de les fases del procés de creació de continguts, des del desenvolupament d’idees i preproducció fins a al postproducció i difusió. Aquest curs està dirigit a estudiants i professionals de la comunicació i del periodisme, però també a qualsevol persona que vulgui explorar i treure partit a les diverses eines alternatives que existeixen en l’actualitat, per exemple, en l’àmbit de l’educació.

Per a consultes: formacio.incom@uab.cat
 
 
 
Universitat Autònoma de Barcelona
  Informe de la comunicació a Catalunya
  Portal de la Comunicació InCom-UAB
 
  Institut de la Comunicació (InCom-UAB)
Telèfon: +34 93 581 29 07
incom.uab.cat | incom@uab.cat